Ambtsdragersverkiezingen 2017

AMBTSDRAGERSVERKIEZINGEN 2017

Direct na de ochtenddienst en avonddienst op zondag 12 maart 2017 zullen de verkiezingen voor ambtsdragers plaatsvinden.

Vele gemeenteleden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om kandidaten voor te dragen voor het ambt van ouderling (4 vacatures), diaken (6 vacatures), jeugddiaken (1 vacature) en ouderling kerkrentmeester (1 vacature) om de vrij gekomen plaatsen in te vullen die in september 2017 ontstaan.

In de kerkenraadsvergadering van 15 februari jl. is de definitieve verkiezingslijst vastgesteld.

Gemeenteleden die zijn voorgedragen, maar eerder hebben aangegeven (nog) niet verkiesbaar te zijn, staan derhalve niet op deze lijst. De gemeenteleden die op de verkiezingslijst zijn blijven staan, worden hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld.

De kerkenraad nodigt alle belijdende leden van de Ontmoetingskerk Rijssen uit om hun stem uit te brengen na de ochtenddienst of na de avonddienst op zondag 12 maart 2017.

Wilt u s.v.p. zelf een pen meenemen?

Na deze zondag bestaat de mogelijkheid dat een predikant of diaken u komt vragen om het ambt van ouderling respectievelijk diaken te willen vervullen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op zondag 12 maart a.s. aanwezig te kunnen zijn en toch wilt stemmen, dan kunt u een volmacht geven aan een ander belijdend lid van onze gemeente. U kunt in dat geval contact opnemen met de voorzitter van de kerkenraad.

De kerkenraad hoopt dat u gehoor zult geven aan de oproep om uw stem uit te brengen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de verkiezingscommissie.


Naar het nieuwsoverzicht