35 jaar Toda!

Onze 'huisband' Toda bestaat al weer 35 jaar! Een tijd waarin veel is gebeurd en waarin ze veel diensten hebben begeleid. Als dank dat de Ontmoetingskerk hun thuisbasis is, vieren we samen hun jubileum op zondag 1 juli in de ochtenddienst, die om 9.30 uur start. 

Alle liederen worden op de beamer getoond en voor de tijd is de setlist ook op de site van Toda te bekijken. 

35 JAAR TODA

Op zondag 1 juli is het exact 35 jaar geleden dat 7 leden van de Ontmoetingskerk een jongerenkoor hebben opgericht, genaamd Toda (Hebreeuws voor Lofied en een Groet).
In de loop van de eerste jaren werd het koor groter en een combo werd geformeerd. Een naamswijziging naar Gospelkoor TODA was slechts een formaliteit en nog voor de val van de Muur was er al een bezoek aan Finsterwalde gepland.

Nog altijd is er een warme band en werd in april jl. nog samen gezongen bij een concert in Berlijn.

page5image1785248

Een cassettebandje was de eerste officiële muziekdrager die TODA in eigen beheer opnam, later zouden nog 3 Cd’s volgen. Muzikaal leider en dirigent Wout Ligterink staat nog altijd wekelijks voor het koor op de repetitieavond. TODA, tegenwoordige bestaande uit 10 dames en 9 heren, heeft een breed repertoire bestaande uit Nederlands- en Engelstalige gospelsongs, variërend van vlotte up-tempo muziek tot harmonieuze a capella nummers.

page6image3794816

Met meer dan 400 optredens in jeugd- en kerkdiensten, uitvoeringen van eigen projecten en concerten (al dan niet in samenwerking met orkesten en artiesten) in Parkgebouw, Ontmoetingskerk, sporthal, muziekcentrum of open lucht, kijken wij terug op zeven lustra muzikale medewerking maar ook op gezelligheid, teamspirit en onderlinge vriendschappen.


Naar het nieuwsoverzicht