Wat doe jij deze winter?

De vakantie is nog niet eens begonnen en wij denken alweer aan de lange winteravonden.

Als commissie gemeentepastoraat kijken we dankbaar terug op de eerste helft van het seizoen 2017-2018, waarin we veel gemeenteleden hebben ontmoet rond zeer diverse onderwerpen. Ook wij doen mee met de ontwikkelingen rondom de nieuwe structuur van de kerk en heten vanaf nu Commissie Gemeentepastoraat Avonden (GPA).

Trijnie Hoogsteen, Freerk Wieringa en Johan Rosman, hebben onze commissie versterkt en we merken nu al “vele handen maken licht werk”.

Wat gaan we komend seizoen doen?

Wij zijn al weer druk doende geweest om alle activiteiten te plannen en voor te bereiden voor het komend winterseizoen.

Het programma is klaar en wij willen een tipje van de sluier alvast oplichten en een aantal programma’s noemen.

  • Dit jaar is er aandacht voor 70 jaar Israël. Op 2 oktober 19.30 uur komt Ds. Willem J.J. Glashouwer, naar Rijssen voor een lezing.
  • Voor de 55+ gemeenteleden is er elke eerste woensdagochtend van de maand om 10.00 uur een gezellig samenzijn met een kopje koffie. Op 5 september en 3 oktober hoopt Ds.Arjan Oosterwijk hierbij aanwezig te zijn. U kunt dan persoonlijk met hem  kennismaken.
  • Verder hebben we dit jaar aandacht voor pubers (de opvoeding) er is een Bijbel kennis quiz, een avond over Fossielen&Dino’s - evolutie vs Schepping, zomaar een greep uit het programma.
  • Daarnaast hebben we speciale avonden voor alleen mannen en alleen vrouwen en zijn de avonden voor de kritische zoekers ook weer gepland.

Zo is er veel aandacht voor jonge gezinnen en opvoeders, maar er zijn ook onderwerpen voor verdieping of ontspanning, of informele ontmoetingen tijdens een maaltijd.

In de september zullen de boekjes worden verspreid door de ouderlingen/wijkdames. Daarin het totale overzicht voor het komende seizoen.Volg ook de mededelingen op de beamer, Facebook, nieuwsbrief en kijk vooral ook op de site voor het nieuws.

Vanaf september kunt u zich digitaal aanmelden via deze site. 

Wij kijken uit naar de avonden! Tot dan!

Hartelijke groet, 

Commissie Gemeentepastoraat


Naar het nieuwsoverzicht