Verkiezing van ambtsdragers

Voor de aanvulling van de kerkenraadsleden die in september 2019 stoppen met hun ambt is de Ontmoetingskerk op zoek naar nieuwe ambtsdragers (ouderlingen/diakenen en een jeugdouderling).

page6image54484080

De voorbereiding van de verkiezingen en het benaderen van de mensen vergt veel tijd. Wij willen de hele gemeente in deze procedure betrekken en verwachten dat er meegedacht wordt. Tevens hopen en bidden wij dat er positieve reacties mogen komen, wanneer men gevraagd zal worden voor een van de vacatures. God zoekt niet de meest geschikte kandidaat uit, maar maakt degenen die Hij uitkiest geschikt. Denk maar aan (P) Saulus.

De kerkenraad heeft het volste vertrouwen dat we ook dit weer tot een goed einde brengen.

We zijn nog steeds een groeiende gemeente, waarvoor we dankbaar mogen zijn. De kerkenraad vindt de contacten tussen de gemeenteleden en de kerk van wezenlijk belang. Ieder gemeentelid zal binnen de kerk zijn of haar steentje moeten bijdragen.

Wilt u namen (incl. de voornaam) opgeven van personen, die deze taak, naar uw mening, kunnen vervullen? Er worden geen hoge eisen gesteld en de (nieuwe) ambtsdragers kunnen in bij veel zaken worden bijgestaan.
De huidige ambtsdragers zullen dit kunnen beamen.

Zelfgeschreven opgaven kunt u tot zaterdag 16 februari 2019 inleveren bij uw wijkouderling/diaken of in de collectezak van zondag 17 februari 2019.
Graag ook duidelijk uw eigen naam vermelden.
De verkiezingen zullen plaatsvinden na de morgendienst en avonddienst van zondag 31 maart 2019. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

De Verkiezingscommissie Ontmoetingskerk Rijssen,
Erica & Arjen van der Berg; arjenvanderberg@gmail.com


Naar het nieuwsoverzicht