CONNECT: Steek je handen uit de mouwen

CONNECT: 12 oktober 09:00-13:00

Ontdek hoe goed het is om met een groep gemeenteleden anderen te helpen.  Heel praktisch Gods liefde laten zien aan mensen die het echt nodig hebben, in samenwerking met andere kerken en welzijnsorganisaties in Rijssen-Holten. Dat is CONNECT.

Doe mee! Geef je met een groep van ongeveer 4 tot 8 personen op bij de contactpersoon van onze Ontmoetingskerk: Jorrit Beltman, connect@ontmoetingskerkrijssen.nl. Voor meer informatie kan je ook bellen met ds. Sander Ris: 0619863293.

Zaterdagochtend 12 oktober 2019 steken groepen, kringen en commissies uit verschillende kerken in Rijssen en Holten hun handen uit de mouwen. Tuinen worden opgeknapt, in verschillende huizen worden klussen uitgevoerd en in verzorgingshuizen worden ouderen extra in de watten gelegd.  Je investeert samen in die onbekende buurman, die vrouw van driehoog, dat grote gezin of die oude vrouw. En dat sámen met andere kerken en maatschappelijke organisaties. 

Veel info vind je op Facebook, wanneer je zoekt op Rijssen-Holten Connect (https://www.facebook.com/RijssenHoltenConnect/).

We hopen dat ook jij met je jongerengroep, GemeenteGroeiGroep, gesprekskring of commissie wilt meedoen zaterdag 12 oktober. Zodat we samen concreet iets van Gods liefde kunnen laten zien aan mensen die hulp nodig hebben.  

Namens CONNECT, 

Jorrit Beltman, Evelien Haan, Jan Slagman, Jan Bartels en Jan Slagman, Sander Ris

 

Foto's van een CONNECT-dag in Hardinxveld-Giessendam:

 


Naar het nieuwsoverzicht