Gebedstiendaagse

Van donderdag 21 mei tot en met zondag 31 mei, van Hemelvaart tot Pinksteren, willen wij een gebedstiendaagse houden. Jezus verlangt ernaar dat wij met Hem in gesprek zijn, als Zijn kind, als Zijn lichaam, de kerk. Wij geloven dat gebed bemoedigt, versterkt, beïnvloedt en vernieuwt; ons geloofsleven, maar ook onze kerk, onze stad, ons land. Daarom willen we opnieuw een 24/7 gebedsketen vormen, waarin we 10 dagen willen vullen met gebed, van Hemelvaart naar Pinksteren.

Online prayer room

Je kunt een uur reserveren in de online prayer room. En op onze Facebookpagina 24/7 Prayer Rijssen staan heel veel tips en ideeën om alleen of samen met je gezin of met een vriend(in) een uur te vullen met gebed. 

Schrijf je in!

Bid je met ons mee? Je kunt je inschrijven op een of meerdere uren op onze gebedskalender. Het enige wat je hoeft te doen, is een tijdstip aanklikken en je naam en e-mailadres in te vullen. Je hoeft geen inlog aan te maken. Onder- en bovenaan de pagina vind je een rood pijltje (onder navigation) waarmee je ophet rooster van de laatste dagen van de gebedstiendaagse komt.

We zijn vol verwachting wat God tegen ons als kerk en tegen jou persoonlijk wil zeggen, en wensen je toe dat deze gebedstijd een bijzondere tijd voor je wordt.

 

24/7 Prayer Rijssen
Een initiatief vanuit het gebedsteam van de Ontmoetingskerk

 


Naar het nieuwsoverzicht