Inschrijving kerkdiensten

Vanaf 1 juli mogen we onze deuren weer openen en mogen we weer samen in de kerk de diensten gaan beleven. Nog wel met de nodige beperkingen; elke week zijn enkele clusters "aan de beurt" om naar de kerk te gaan en je moet van tevoren zitplaatsen reserveren via de website. Hieronder vind je in het kort nog even de spelregels:

- Aanmelden voor een kerkdienst kan via https://www.ontmoetingskerkrijssen.nl/aanmelden-dienst. Let wel op dat je je aanmeldt voor de dienst waar jouw cluster bij vermeld staat.

- Er zijn maximaal 81 zitplaatsen beschikbaar. 20 van deze zitplaatsen zijn gereserveerd voor gemeenteleden die zelf niet handig zijn met internet. Zij zullen worden aangemeld door ouderlingen en diakenen van hun cluster.

- Wanneer de vrijdag voor de dienst om 12.00 uur deze 20 zitplaatsen niet allemaal gereserveerd zijn, zullen deze worden opengesteld voor alle gemeenteleden en eventuele gasten. Als er plaatsen beschikbaar zijn, zal dit gecommuniceerd worden via de website en/of social media.

Heb je je aangemeld voor de dienst, houd dan rekening met het volgende:

- Heb je klachten, stel je bezoek nog even uit tot je je weer beter voelt.

- Houd 1,5 meter afstand van je medekerkgangers.

- Kom ruim op tijd. Er is vooraf wat extra tijd nodig om de dienst goed te laten verlopen, dus het zou fijn zijn als je er tussen 9.30 en 9.45 uur kunt zijn.

- We hebben vrijwilligers aan wie je alles kunt vragen. Zij dragen gele hesjes en staan voor je klaar!

 

 

 


Naar het nieuwsoverzicht