Online kerkdienst zondag 20 september

Ook zondag ben je weer van harte welkom de kerkdienst mee te beleven - in de kerk of thuis. Het is Startzondag; de start van een nieuw seizoen. Helaas ziet de Startzondag er iets anders uit dan we normaal gesproken gewend zijn, maar gelukkig is er wel gewoon een kerkdienst om 10.00 uur! De aanmeldingen zijn nu geopend voor alle clusters. Je kunt je aanmelden via deze link. Thuis kijk je zoals altijd de dienst via Kerkdienstgemist.nl. Dominee Ris zal voorgaan tijdens deze dienst.

Afscheid en bevestiging ambtsdrager

Tijdens deze dienst zal Gert Haan afscheid nemen als ouderling-coördinator. In het voorjaar is hij teruggetreden als voorzitter van de kerkenraad. Door de corona-maatregelen hebben we even moeten wachten, maar we zijn blij dat we Gert tijdens deze dienst alsnog kunnen bedanken voor zijn belangrijke werk. Ook zal Johan Maassen van den Brink in deze dienst bevestigd worden als ouderling.

Kindernevendienst

De Kindernevendienst gaat deze week over Elia die God ontmoet (1 Koningen 19: 1-16). De hand-out is weer te downloaden via onderstaande afbeelding:

Collecte

De eerste collecte is bestemd voor het eigen werk van de diaconie. De tweede collecte is voor het onderhoud kerkelijke gebouwen. Je geeft eenvoudig via de Givt app of door geld over te maken naar de diaconie.

Tot zondag!


Naar het nieuwsoverzicht