Online kerkdiensten zondag 20 december

Aanstaande zondag zijn er weer 2 kerkdiensten. Helaas kunnen de diensten de komende tijd niet bezocht worden in de kerk. Er is besloten dat - in verband met de huidige corona lockdown - er de komende weken geen gemeenteleden, musici en zangers aanwezig zullen zijn bij de diensten. Degenen die zich voor een van deze diensten opgegeven hadden, hebben hier als het goed is inmiddels bericht over ontvangen.

Gelukkig kun je zoals elke zondag de diensten wel meebeleven vanuit huis en we nodigen je van harte uit om dit te doen. Vooral in deze gekke tijd is het belangrijk met elkaar verbonden te blijven. Tijdens de ochtenddienst van 10.00 uur zal mevrouw van Herk-Berkhof voorgaan. De avonddienst van 19.00 uur wordt geleid door dominee Zijl. Hieronder vind je de rechtstreekse links naar deze diensten:

Ochtenddienst 10.00 uur

Avonddienst 19.00 uur

Collecte

De eerste collecte is deze zondag bestemd voor het missionair werk van de diaconie en PKN. De tweede collecte is voor het onderhoud kerkelijke gebouwen. Beide collectes worden van harte bij je aanbevolen. Je geeft eenvoudig via de Givt app of door een bedrag over te maken naar de diaconie. 


Naar het nieuwsoverzicht