Online kerkdiensten rondom Kerst

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: dan vieren we de geboorte van Jezus Christus. Natuurlijk zijn er rond de kerstdagen weer een aantal kerkdiensten, een overzicht hiervan vind je op deze pagina. Helaas mogen hier vanwege de aangescherpte coronamaatregelen geen gemeenteleden, musici en zangers bij aanwezig zijn. Ondanks alles hopen we dat we een warm, gezegend kerstfeest mogen vieren samen!

Kerstavond 24 december

Op kerstavond is er een dienst, namelijk om 21.00 uur. Deze dienst wordt geleid door dominee Zijl. Via onderstaande link kun je deze dienst kijken.

Kerstnachtdienst

Eerste Kerstdag 25 december

Op Eerste Kerstdag zijn er 2 diensten. De eerste dienst begint 's ochtends om 10.00 uur. Mevrouw van Herk-Berkhof zal voorgaan tijdens deze dienst. De tweede dienst is 's avonds. Om 18.30 uur vieren we namelijk het Kinderkerstfeest. 

Kerstmorgendienst

Kinderkerstfeest

Collectes tijdens kerst

De eerste collecte tijdens de diensten rondom kerst zijn bestemd voor de ZWO/Kerk in Actie. Het geld gaat naar Kinderen in de Knel, en in het bijzonder wordt er gecollecteerd voor een beter leven voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. De collecte wordt dan ook van harte bij je aanbevolen. De tweede collecte is voor het eigen werk van de diaconie. Je kunt eenvoudig je gift geven via de Givt app. Je kunt natuurlijk ook je donatie overmaken naar de diaconie. 

Zondag 27 december

Met al die diensten tijdens kerst zouden we bijna vergeten dat het na Tweede Kerstdag alweer zondag is! Ook deze zondag kun je zoals altijd de ochtend- en avonddienst online bekijken. De ochtenddienst begint om 10.00 uur, dominee Zijl gaat voor. De avonddienst begint om 19.00 uur. Dominee Eertink zal tijdens deze dienst voorgaan.

Ochtenddienst

Avonddienst

Voor deze dienst heeft de Kindernevendienst weer een hand-out gemaakt. Deze zondag gaat het over "Samen een is beter dan verdeeld". Je downloadt de hand-out hier

De collectes tijdens deze dienst zijn bestemd voor de kosten van de eigen kerkelijke organisatie en het onderhoud kerkelijke gebouwen.

Gezegende kerstdagen!


Naar het nieuwsoverzicht