Doe mee in de online week van het gebed

Al 150 jaar lang is er elk jaar een gebedsweek.  In Nederland doen jaarlijks naar schatting zo’n 200.000 mensen mee aan de Week van gebed voor eenheid.Dit jaar is de gebedsweek vanwege de corona pandemie online: komende week van 17 tot en met 23 januari.

Elke werkdag worden in onze Ontmoetingskerk 2 onlinesamenkomsten georganiseerd, om 9.00 uur en om 20.00 uur. In elke groep is ruimte voor 10 deelnemers. Een gespreksleider begeleidt de groep.

Wat gaan we doen?

Tijdens de onlinebijeenkomst is er eerst tijd voor ontmoeting - hoe maken we het, in deze tijd waarin we elkaar zo weinig ontmoeten? Daarna lezen we samen het Bijbelgedeelte dat wereldwijd op die dag door christenen die meedoen aan de gebedsweek gelezen wordt. En tenslotte sluiten we af met gebed voor christenen, in Rijssen en wereldwijd.

Geef je op!

Via dit formulier kun je je inschrijven om mee te doen aan een van de groepen. Je kunt 3 voorkeuren opgeven qua datum en tijdstip; we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je op een van die datums kunt deelnemen. Mocht dit niet lukken, nemen we contact met je op.

Je ontvangt vervolgens van de gespreksleider van jouw groep verdere informatie en een e-mail met de link naar de onlinegebedsgroep.

Van harte welkom!


Naar het nieuwsoverzicht