Online kerkdiensten zondag 6 juni

Deze zondagochtend vieren we het Heilig Avondmaal. Clusters 4 en 13 mogen hierbij aanwezig zijn in de kerk, de overige clusters worden van harte uitgenodigd om thuis deel te nemen aan het avondmaal. De dienst wordt geleid door dominee Ris en begint om 10.00 uur. Tijdens de avonddienst van 19.00 uur gaat dominee Zijl voor, clusters 7 en 9 mogen naar de kerk. Je volgt de diensten online via onderstaande links:

Ochtenddienst 10.00 uur

Avonddienst 19.00 uur

Kindernevendienst

Bij de kindernevendienst gaat het vandaag over de profeet Jeremia. Je kunt de handout weer downloaden via onderstaande afbeelding.

Collecte

De eerste collecte is bestemd voor Kerk in Actie/Samenwerkende Hulporganisateis. De opbrengsten zijn bestemd voor de noodsituatie in India. De verwoestende gevolgen van corona worden daar pijnlijk duidelijk. Jouw hulp is dus hard nodig! Je geeft eenvoudig via de Givt app of door een bedrag over te maken naar NL 02 ABNA 0594 0182 42 t.n.v. Diaconie Ger. Kerk o.v.v. SHO-Corona. De commissie ZWO doneert hetzelfde bedrag als de collecte opbrengt, dus laten we samen zorgen voor een mooie donatie! De tweede collecte is bestemd voor het onderhoud kerkelijke gebouwen.


Naar het nieuwsoverzicht