Kerkdiensten Stille Week

Het is de week voor Pasen, ook wel de Stille Week genoemd. We mogen tijdens deze Stille Week stilstaan bij het lijden en sterven van Jezus, waarna we tijdens het Paasfeest Zijn opstanding mogen vieren. Er zijn verschillende diensten gedurende deze week:

Witte Donderdag

Donderdag 14 april is Witte Donderdag. 's Avonds om 19.30 uur vieren we het Heilig Avondmaal met een lopende viering. Dominee Egberts zal voorgaan tijdens de dienst. Muzikale medewerking wordt verleend door het kwartet 'Metnveern', Peter te Velde begeleidt op orgel en piano. 

Kijk deze dienst live

Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag vieren we 's middags om 15.00 uur het Heilig Avondmaal in de Wellehof, dominee Egberts en mevrouw van Herk-Berkhof leiden deze dienst.

's Avonds om 19.30 uur is er een kerkdienst in onze kerk. Ook tijdens deze dienst gaat dominee Egberts voor. Een harpiste zal enkele muzikale intermezzo's verzorgen.

Kijk deze dienst live

Stille Zaterdag

Om 19.30 uur zal dominee Egberts de Paaswake verzorgen. Muzikale medewerking wordt verleend door TODA, samen met een celliste en een pianist. 

Kijk deze dienst live

Eerste Paasdag

We mogen vieren dat Jezus is opgestaan en dit doen we met 3 diensten! 's Ochtends om 9.00 uur is de eerste dienst. Dominee Zijl gaat voor, muzikale medewerking wordt verleend door een trompettist. Om 11.00 uur is er een gezinsdienst met medewerking van Kleurrijk. Ook tijdens deze dienst gaat dominee Zijl voor. 's Avonds om 19.00 uur gaat mevrouw Venema-van den Berg voor tijdens de avonddienst. 

Kijk de ochtenddienst live

Kijk de gezinsdienst live

Kijk de avonddienst live

 

We wensen je gezegende Paasdagen!


Naar het nieuwsoverzicht