Openluchtdienst zondag 1 mei

Een toekomst vol hoop!

Noteer deze datum alvast: op 1 mei organiseert de Ontmoetingskerk Rijssen om 16.00 uur een Openluchtdienst op de Evenementenweide bij het Kulturhus in Notter. De voorbereidingscommissie is bezig om hier, samen met dominee Zijl die voor zal gaan, een fijne, bemoedigende dienst van te maken met als thema 'Een toekomst vol hoop!'. Er zal veel gezongen worden onder begeleiding van Nienke Kreijkes, Jolinde Berns en Annemiek Imhof. Iedereen is hierbij uitgenodigd, weet dat je van harte welkom bent!

De collecte is voor de vluchtelingen uit Oekraïne, een gezamenlijk initiatief van de kerken uit de gemeente Rijssen-Holten. Overmaken kan ook naar NL 02 ABNA 0594 0182 42 t.n.v. Oekraïne. 

Er staan stoelen klaar, maar het zou fijn zijn als je ook je eigen stoelen en/of plaids mee wilt nemen, dan weten we zeker dat iedereen kan zitten. Voor de ouderen kan vervoer geregeld worden. Neem hiervoor tijdig contact op met Jan Slooijer via 06 33 44 55 52. Voor de kleintjes is er kinderoppas in het Kulturhus.

Mocht het slecht weer zijn, dan zal de dienst 's avonds om 19.00 uur in de Ontmoetingskerk gehouden worden. Houd voor informatie hierover de website en social media van de kerk in de gaten. 

Liturgie Openluchtdienst


Naar het nieuwsoverzicht