Kerkdiensten zondag 26 juni

Deze zondag ben je van harte welkom in de kerk tijdens 3 diensten! De ochtenddienst begint om 9.30 uur en zal worden geleid door mevrouw Venema-Van den Berg.

Om 11.30 uur is er een Kom in de Kring dienst bij de School met de Bijbel in Notter, een leuke dienst voor alle kinderen van 3 t/m 6 jaar. Het thema is 'Feest!'; het is feest omdat we bij God mogen horen. De kinderen mogen thuis een slinger maken en meenemen naar de dienst. Mocht het slecht weer zijn, wordt de dienst verplaatst naar de Ontmoetingskerk. In dat geval zullen we dit communiceren via de gebruikelijke kanalen. 

's Avonds om 19.00 uur is er een jeugddienst, dominee Egberts zal hier voorgaan. Muzikale medewerking wordt verleend door de Passieband uit Wierden. Het thema is 'Turn up the Music!'. De nadruk ligt, zoals je misschien al wel een beetje aanvoelt, op muziek en samenzang.

Ochtenddienst 9.30 uur

Jeugddienst 19.00 uur

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor het diaconaat. De tweede collecte is voor het eigen werk van de diaconie. Beide collectes worden van harte bij je aanbevolen. Je geeft eenvoudig via de Givt app of door een bedrag over te maken naar de diaconie.

Wees welkom!

 


Naar het nieuwsoverzicht