Kerkdiensten zondag 30 oktober

Aanstaande zondag zijn er twee diensten. De ochtenddienst van 09.30 uur wordt voorgegaan door dominee Zijl. Na die dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken. In de avonddienst van 19.00 uur gaat dominee Paas uit Nijverdal voor.

De diensten zijn ook online te volgen:

Ochtenddienst 09.30 uur
Avonddienst 19.00 uur

Collecte

De eerste collecte is voor he werk van de Diaconie. De tweede collecte is bestemd voor onderhoud kerkelijke gebouwen.

Bijbelzondag

Aanstaande zondag is het Bijbelzondag. Een keer per jaar is het goed om daar weer bij stil te staan en ons af te vragen welke betekenis de Bijbel in ons leven heeft. Voor heel veel mensen in onze tijd heeft die Bijbel aan waarde ingeboet en is het een boek geworden dat ergens in de boekenkast is verdwenen. Maar, zo merk ik, er zijn steeds weer mensen die de Bijbel oppakken en op zoek gaan naar de levende God en zich willen laten inspireren door het leven en sterven van Jezus. En voor wie het verlangen heeft meer van Jezus te willen weten, die vindt in de Bijbel, in al die 66 boeken, een schat aan verhalen en ervaringen van mensen die ons zijn voorgegaan en niet bedrogen zijn uitgekomen.
Want als je zoekt, dan zul je ook vinden! We hebben aan het Christelijk Boekenhuis De Akker uit Vriezenveen gevraagd of zij een boekentafel konden verzorgen. En daar waren zij toe bereid. Dus na afloop van de dienst is er gelegenheid om samen koffie te drinken en langs de boekentafel te gaan.

Dominee Zijl

 


Naar het nieuwsoverzicht