Kinderen en jeugd

God heeft je lief

God houdt ook heel veel van jou! Weet je dat daar ook een heel mooi liedje van is? Kijk onderaan de pagina voor mooie liedjes over God!

Jij bent belangrijk!

Wat gaaf dat wij zoveel kinderen en jeugd hebben die bij ons naar de kerk gaan! Jullie tellen mee en jullie zijn een onderdeel van onze kerk! Wil je een keer meehelpen met het organiseren van een dienst en je stem laten horen? Doe het!!

Filmpjes voor de Kinderen en jeugd

Overige Informatie

Start jeugdwerk 2019-2020

Het jongerenwerk staat op het punt te beginnen. In dit bericht de belangrijkste informatie.  Youth Together | 12-15 jaar Voor de 12-15 jarigen zal er weer Youth Together zijn op de zondagavond in pand 11 en de ontmoetingskerk. Alle brugklassers hebben een uitnodiging in de brievenbus gekregen. Alle andere jongeren hebben de informatie in de app van vorig jaar. We verwachten alle jongeren van vorig jaar terug. Jongeren die voor het eerst komen kunnen zich opgeven via het aanmeldformulier. Heb je...

6 oktober 2019

Digitaal collecteren in onze kerk

Misschien heb je het al wel gelezen in Ons Kontakt: wij willen gaan starten met digitaal collecteren via een handige app, Givt. In de kerk kun je door middel van een chip in de collectezak je gift geven. Ook als je de kerkdienst thuis meebeleeft kun je via de app geld geven. Dit is een aanvulling op de collectebonnen en contant geld. Meer informatie over hoe dit in z'n werk gaat en wanneer we gaan starten volgt binnenkort!

2 oktober 2019

Naar welke avond ga jij dit seizoen?

Met veel enthousiasme willen we u/jou alvast een inkijkje geven in het programma van de commissie Gemeentepastoraat voor het nieuwe seizoen! We hebben ons best gedaan om een zo gevarieerd mogelijk programma te maken zodat het voor iedereen mogelijk is om activiteiten te vinden die aanspreken. Wat staat er op de agenda voor oktober? Dinsdag 15 oktober een thema-avond met als onderwerp: Gelukkig ben je als................... Rita van Herk onze nieuwe kerkelijk werker neemt ons mee in de...

6 september 2019

Wat zeggen onze leden
over het geloof en onze kerk

Interessante Downloads

Jezus geneest de moeder van Petrus - kleurplaat

Download

Jezus wast de voeten van Petrus - kleurplaat

Download