Commissie: Youth ( 12 t/m 15jr.)

Youth ( 12 t/m 15jr.)

E-mail: youth@ontmoetingskerkrijssen.nl

Youth together is er voor alle jongeren van het voortgezet onderwijs. Zij ontmoeten elkaar om de week op zondagavond om vriendschappen op te bouwen rondom Gods woord en te ontdekken van dat inhoudt. De avonden zijn van 19:00 tot 20:00 uur in de Beatrixschool. Aanmelden kan via Whatsapp op nummer 0649305968

Verschillende groepen

De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd:

  1. Klas 1 V.O (nieuw) 

  1. Klas 2 en 3 V.O (tweede jaar Youth) 

  1. Klas 4 en 5 V.O. (derde jaar Youth)

Elke groep heeft een eigen programma. Voor de jongeren uit klas 1 is dit de basis van het geloof: Vertrouwen, Bidden, Bijbellezen en de Heilige geest. Voor de jongeren uit klas 2 en 3 zal het tweede en derde jaar Youth een vervolg zijn op het eerste jaar. De onderwerpen van het eerste jaar komen opnieuw aan bod, steeds met wat meer verdieping en in de context van de belevingswereld van de jongeren. 

Voor jongeren uit de hogere klassen van het voortgezet onderwijs en daarboven is er Stay Solid, de club voor jeugd van 16 jaar en ouder en het vervolg op de Youth. Voor meer informatie verwijzen we je naar de pagina van Stay Solid. 

Begeleiding

Alle groepen worden begeleid door mensen uit onze kerk. De jongeren gaan in kleine groepjes met twee begeleiders aan de slag. Hierdoor ontstaan prachtige gesprekken en worden vriendschappen rondom geloof opgebouwd. We zijn altijd opzoek naar meer begeleiding. Dus vind je het leuk om met jongeren aan de slag te gaan met het geloof en het opbouwen van relaties? Neem dan contact op via bovenstaand mailadres. 

Vragen?

Stel ze aan onze jeugdouderling Mark Nijkamp.