Reserveren zalen

Reserveer een ruimte

Online kerkdiensten zondag 18 april

Aanstaande zondag zijn er weer 2 kerkdiensten. De ochtenddienst is een doopdienst en kan alleen online gevolgd worden. 's Avonds zijn cluster 7 en 9 welkom in de kerk. 's Ochtends gaat dominee Ris voor, tijdens de avonddienst gaat evangelist R. Bartels uit Rijssen voor. Je bekijkt de diensten via onderstaande links: Ochtenddienst 10.00 uur Avonddienst 19.00 uur Collecte De eerste collecte is bestemd voor de diaconie. De tweede collecte is voor het onderhoud kerkelijke gebouwen. Je geeft...

16 april 2021

Noabers gezocht

De zoektocht naar noabers blijft actueel. We hebben enkele reacties mogen ontvangen na een oproep in Ons Kontakt. We zoeken echter nog steeds enhotusiaste nieuwe noabers!  Wil je meer weten? Dat kan via je eigen clusterouderling. Ook Gerdien Nijzink (06 13670957) en Martin Poortman (06 12413383) zijn bereikbaar voor vragen!

14 april 2021

Online kerkdiensten zondag 11 april

Cluster 4 en 13 zijn zondag van harte welkom om de ochtenddienst mee te beleven in de kerk. Voor de overige clusters kan de dienst natuurlijk zoals altijd online gevolgd worden. Tijdens de ochtenddienst van 10.00 uur gaat mevrouw van Herk-Berkhof voor. 's Avonds om 19.00 uur is er een doopdienst, waar dominee Ris voor zal gaan. Je volgt beide diensten via onderstaande links: Ochtenddienst 10.00 uur Doopdienst 19.00 uur Kindernevendienst Bij de Kindernevendienst gaat het de komende weken...

9 april 2021

Johannes 16:13-15

De Geest van de waarheid zal jullie, wanneer hij komt, de weg wijzen naar de volle waarheid. Hij zal niet namens zichzelf spreken, maar hij zal zeggen wat hij hoort en jullie bekendmaken wat komen gaat. Door jullie bekend te maken wat hij van mij heeft, zal hij mij eren. Alles wat van de Vader is, is van mij – daarom heb ik gezegd dat hij alles wat hij jullie bekend zal maken, van mij heeft.

Wat zeggen onze leden
over het geloof en onze kerk

Kerk TV

Op de website kunt u de zondagdienst elke week terug zien en ook van eerdere weken. Klik hier voor de kerk TV en het archief.

Ons Kontakt

Het mededelingenblad van onze kerk draagt de naam "Ons Kontakt". Hierin worden hoofdzakelijk gegevens vermeld aangaande ons kerkelijk leven. Het verschijnt om de 14 dagen, met uitzondering van de zomervakantie. Klik hier voor meer informatie.

Zendingswerk

U kunt onze zendingsprojecten online volgen. Lees over de verhalen van de mensen uit onze gemeente in het buitenland. Volg hun belevenissen en blijf op de hoogte. Klik hier voor meer informatie.