Commissie: Kinderkoor Kleurrijk

Kleurrijk bestaat op dit moment uit zo'n 25 enthousiaste kinderen, die elke dinsdagavond o.l.v. Eline Douma en Jeannet van Wingerden, tussen 18.30u en 19.15u, bij elkaar komen om vooral veel te zingen! Natuurlijk doen we ook spelletjes en is er tussendoor tijd om te kletsen, maar toch leren we iedere keer weer nieuwe liedjes. We zingen altijd christelijke liedjes; soms met solo's, maar soms ook tweestemmig of in een canon. Er zijn ook liedjes waarin we zelfs rappen!

We proberen nog iets extra's aan de liedjes toe te voegen door bewegingen, muziekinstrumenten of andere dingen te gebruiken en dat maakt het natuurlijk extra leuk!

In ieder geval 3 keer per seizoen (vanaf de zomervakantie tot aan Pasen) mogen we meewerken aan een dienst in de 'Ontmoetingskerk': Tijdens de startzondag eind september, in één van de diensten met het kerstfeest en met het paasfeest. We leren de liedjes dus niet voor niets!

Het is super om voor een groep mensen te mogen zingen, maar vooral vinden we het heerlijk om te zingen tot eer van onze 'kleurrijke' God!

Dus...zit je in groep 3 (of in groep 4 t/m 8), vind je het leuk om te zingen en hou je van gezelligheid? Kom dan maar een keertje kijken, en meezingen, bij "Kleurrijk"!

(O ja, de kosten zijn 5 euro per seizoen...)

Uitleg Logo

Alle kinderen op ons koor zijn uniek, ze hebben allemaal hun eigen inbreng en hun eigen klankkleur. De één zingt hoog, de ander laag. De één zingt mooie solo's en de ander kan stoer rappen. Sommigen zitten vol leuke ideeën en anderen zitten vol gezelligheid. Dat alles maakt ons tot een kleurrijk kinderkoor! In de cirkel zien we de muziek die ons samenbindt. We willen als koor samen zingen en muziek maken tot eer van God die alle kleuren schiep en ons de kleurrijke regenboog gaf als teken van zijn trouw!

 

Contactpersoon Jeannet van Wingerden

Functie Naam Tel. Contact
Foto van Jeannet van Wingerden Leiding Jeannet van Wingerden 0548-518664
Foto van Eline Douma Leiding Eline Douma 06 54700624