Commissie: Kidzclub

Kidzclub  gaat weer starten!!

 

De Ontmoetingskerk heeft voor alle kinderen uit groep 3, 4, 5 of 6 elke week een top avond. Kidsclub is er op vrijdag avond van half 7 tot kwart voor 8 in de kelder van de kerk. We gaan knutselen, spelletjes doen en hebben het samen gezellig. Er is altijd wel iemand van de leiding met een goed verhaal; elke avond is anders maar altijd beregezellig. 

De kinderen uit groep 3/4 en groep 5/6 krijgen apart club zodat het beter bij je past. Meestal ben je in je eigen groep maar soms op speciale avonden zullen we de groepen samenvoegen. Zo ben je meestal met je leeftijdsgenootjes, maar blijven we met z’n allen, als kinderen én leiding, samen de Kidzclub!

Als thema hebben we komend seizoen: Een goed gesprek.

Een goed gesprek met elkaar of een goed gesprek met God. Dit thema komt zeker terug in de spelletjes die we met elkaar doen, de verhalen die je hoort en soms de knutsels die je maakt. Op de bijzondere avonden en wanneer we bijvoorbeeld Kerst vieren komt het thema ook terug. Kidzclub is tenslotte perfect om samen met je vriendjes en vriendinnetjes een top avond te hebben!

Ook dit jaar vragen we een vrijwillig bedrag voor de clubavonden. Dit geld gebruiken we voor de onkosten (knutselspullen, bergen snoep en cola etc). Uiteraard denken we ook aan mensen die het minder goed hebben dan wij en geven we een deel van de opbrengst aan een goed doel.

Aan het eind van het seizoen gaan de oudere Kidzclub-kids samen met de Rock Solid-kinderen op kamp. Zit je in groep 5 of 6 dan mag je mee op kamp.

Op deze pagina zullen we wekelijks de bijzonderheden doorgeven voor de komende clubavond.

Mocht u, als ouders, vragen hebben over de Kidzclub; kom dan vooral even naar ons toe of stuur het in een mailtje. En zit jij in groep 3, 4, 5 of 6; dan zien we je vrijdagavond bij de Kidsclub graag komen!

Afbeeldingsresultaat voor vrienden

Hieronder alle data, met eventueel extra informatie, voor dit seizoen:
(In de vakanties is er geen club)

21 september '18
28 september
5 oktober
12 oktober
19 oktober               Herfstvakantie
26 oktober               Herfstvakantie
2 november
9 november
16 november
23 november
30 november
7 december
14 december
21 december            Kerstvakantie
28 december            Kerstvakantie
4 januari "19             Kerstvakantie

11 januari
18 januari
25 januari
1 februari
8 februari
15 februari               Voorjaarsvakantie
22 februari               Voorjaarsvakantie
1 maart
8 maart
15 maart
22 maart
29, 30 en 31 maart KAMP!!!! 
5 april
12 april laatste clubavond van het seizoen


 

 

GA JE MEE OP KAMP?

Je kunt je nu opgeven! Klik op deze link en vul je gegevens in voor het leukste feestje van het jaar!

 

Groetjes van de leiding en tot snel bij Kidzclub 3/4 en Kidzclub 5/6! 
Rita Kamp, Annemiek Brinkman, Marieke ter Keurst, Anouk Troost, Joke Assink, Marina Markvoort, Wim van Wingerden en Marinde Klaassen, Vera van Wingerden, Marèll Schelhaas, Gerlinde Geerling, Janneke Smit, Marith Beunk, Marlot Troost, Mirjam Poortman, Romy Bökkerink.

Functie Naam Tel. Contact
Leiding Kidzclub .