Commissie: Jeugdpastoraat

Jeugdpastoraat: (Rita, Richard, Annelies, Annemiek en Sander)

Er speelt veel in het leven van kinderen, tieners en jongeren. Sommigen komen daar wel doorheen en anderen niet of nauwelijks. 
Onze droom is dat elke jongere iemand heeft die naar hem of haar omkijkt. Eventueel door een gesprek, activiteit of aandacht, troost, gebed of luisterend oor. 
Ons team zou jullie hier graag bij willen helpen!!


 Heel Holland Bakt voor de meiden t/m 16 jaar

13 en 14 april 2018

Lijkt het jou leuk om samen met een club meiden de lekkerste dingen te bakken, wat je vervolgens ook nog zelf mag opeten? Geef je dan nu op via de link hieronder. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail met de belangrijke informatie.

Ik geef me op!

 


Lasergamen voor de jongens t/m 16 jaar

7 april 2018

Hoe gaaf is dat: een avond gezellig met een leuke club jongens de game spelen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op via de onderstaande link. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail met de belangrijke informatie. LET THE GAME BEGIN! 

Ik geef me op!

 


Eindactiviteit Youth Alpha 16+ 

8 juni 2018

Het afgelopen jaar hebben we een supergaaf jaar gehad met de jongeren van Youth Alpha 16+. Om samen een mooi einde te maken aan het Youth Alpha seizoen 2017/2018 willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan de afsluitende avond. Geef je op via onderstaande link. Na opgave ontvang je een bevestigingsmail met belangrijke informatie. 

Ik geef me op!

 

Is er iemand ziek of vind jij dat iemand wel een opkikker kan gebruiken, dan kan dat! Mail naar jeugdpastoraat@ontmoetingskerkrijssen.nl en laat weten waarom hij of zij een opkikker kan gebruiken. 

Functie Naam Tel. Contact
Annemiek Brinkman 06-25154516