Commissie: Alpha cursus

Alpha 2024

Ontmoeten, vragen en ontdekken - dat doe je bij de Alpha-cursus. Twijfel je wel eens over je persoonlijke geloof, over de kerk of over wie je wilt en kunt zijn in deze wereld? Stel al je vragen over het christelijke geloof en praat met andere deelnemers over deze interessante onderwerpen.

Alpha is voor iedereen. Je komt alleen of samen met iemand die je kent en ontmoet nieuwe mensen. We beginnen de avond met het samen eten van een maaltijd die voor ons wordt gemaakt. Daarna volgt er een inleiding over een bijbels thema en we praten hierover na in kleinere groepen. 

Waar en wanneer? Elke dinsdagavond van 18.30 tot 21.30 uur in zaal 3 van de Ontmoetingskerk. We starten op 16 januari 2024 en de laatste avond zal op 26 maart 2024 zijn. In de herfstvakantie is er geen Alpha.

Het Alpha-'weekend' staat gepland van vrijdagavond 8 maart t/m zaterdagmiddag 9 maart op een mooie locatie buiten Rijssen.

Voor meer informatie kan je kijken op de site van Alpha Nederland: http://www.alpha-cursus.nl

Verdere berichten over onze Alpha cursus komen in Ons Kontakt , op de Facebookpagina en de Instagram pagina van de kerk.
Je kan je opgeven via alpha@ontmoetingskerkrijssen.nl of contact opnemen met een van de teamleden.

Functie Naam Tel. Contact
Foto van Gea Reterink Teamlid Gea Reterink
Foto van Gerdien Santé Teamlid Gerdien Santé 06-50539069
Foto van Johanneke Kamphuis Teamlid Johanneke Kamphuis
Teamlid Erik Immink
Teamlid Irma Gerritsen
Teamlid Ingrid Grevelink