Jong volwassenen

Samenkomst

Ga jij naar de kerk op zondag? En denk je ook door de weeks wel eens aan de Ontmoetingskerk? Waar denk je dan aan en waarom ga jij naar de Ontmoetingskerk? We horen het graag van je!

Suggesties voor de website?

Heb je suggesties voor de website? Mail kan naar het mediateam! Natuurlijk mag je zelf ook meehelpen met het schrijven van teksten en filmpjes aandragen die we kunnen plaatsen! 

Muziek

Welke muziek spreekt jou aan en mis je op deze website? Laat het ons mediateam weten 

Filmpjes voor de Jong volwassenen

Overige Informatie

Welke souvenir neem jij mee van vakantie?

De vakantie in Friesland is bijna ten einde en vandaag hebben we besloten om in Hindelopen souvenirtjes voor vrienden en familie te kopen.  Shoppen voor een souvenir De meiden hebben het vakantie geld nog onaangeroerd in hun portemonneetjes zitten dus vandaag moet er geshopt worden. We besluiten dit op traditionele Friese wijze te doen, namelijk met de boot! Hoe leuk is dat met zn vijven en met hond opgevouwen in een klein bootje op weg naar Hindelopen. Alleen dat is al een avontuur! Eenmaal...

14 september 2018

Dit jaar geen Alpha cursus

Als Alpha-team hebben we besloten om dit jaar geen Alpha-cursus te geven.  Het doel voor dit jaar van ons is te “bouwen” aan ons team. Samen met een aantal nieuwe teamleden proberen de neuzen dezelfde kant op te krijgen en onszelf nog beter toe te rusten.  Begin 2020 hopen wij met een frisse blik, nieuwe kennis en een compleet team weer voor jullie klaar te staan.

13 september 2018

Studiedag School en Kerk

Op woensdag 10 oktober organiseert de commissie school en kerk een Studiemiddag voor jeugdwerkers en leraren van de kerken en scholen uit Rijssen en Wierden. Ruim 350 mensen die zich inzetten voor het christelijk onderwijs van kinderen en jongeren zullen op woensdagmiddag 10 oktober bij elkaar komen om 100 jaar Christelijk onderwijs te vieren.  We komen samen om te ontmoeten en ervaringen te delen. Elkaar inspireren in het christelijk onderwijs. We hebben verschillende binnen- en buiten...

12 september 2018

Wat zeggen onze leden
over het geloof en onze kerk