Gezinnen

Welkom bij de Ontmoetingskerk.

De Ontmoetingskerk is een kerk voor iedereen. Voel je welkom om ook eens een dienst mee te maken. Er is kinderoppasdienst voor de kleintjes en kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. 

Activiteiten.

Er worden veel activiteiten georganiseerd binnen de Ontmoetingskerk. Denk aan Rock Solid, Solid Friends maar ook GemeenteGroeiGroepen. Wil je weten of er iets bij zit? Kijk dan rond op de site. 

Filmpjes voor de Gezinnen

Overige Informatie

Welke souvenir neem jij mee van vakantie?

De vakantie in Friesland is bijna ten einde en vandaag hebben we besloten om in Hindelopen souvenirtjes voor vrienden en familie te kopen.  Shoppen voor een souvenir De meiden hebben het vakantie geld nog onaangeroerd in hun portemonneetjes zitten dus vandaag moet er geshopt worden. We besluiten dit op traditionele Friese wijze te doen, namelijk met de boot! Hoe leuk is dat met zn vijven en met hond opgevouwen in een klein bootje op weg naar Hindelopen. Alleen dat is al een avontuur! Eenmaal...

14 september 2018

Dit jaar geen Alpha cursus

Als Alpha-team hebben we besloten om dit jaar geen Alpha-cursus te geven.  Het doel voor dit jaar van ons is te “bouwen” aan ons team. Samen met een aantal nieuwe teamleden proberen de neuzen dezelfde kant op te krijgen en onszelf nog beter toe te rusten.  Begin 2020 hopen wij met een frisse blik, nieuwe kennis en een compleet team weer voor jullie klaar te staan.

13 september 2018

Studiedag School en Kerk

Op woensdag 10 oktober organiseert de commissie school en kerk een Studiemiddag voor jeugdwerkers en leraren van de kerken en scholen uit Rijssen en Wierden. Ruim 350 mensen die zich inzetten voor het christelijk onderwijs van kinderen en jongeren zullen op woensdagmiddag 10 oktober bij elkaar komen om 100 jaar Christelijk onderwijs te vieren.  We komen samen om te ontmoeten en ervaringen te delen. Elkaar inspireren in het christelijk onderwijs. We hebben verschillende binnen- en buiten...

12 september 2018