Commissie: Alpha cursus

Alpha cursus

E-mail: alpha@ontmoetingskerkrijssen.nl

Alpha 2023

Ontmoeten, vragen en ontdekken - dat doe je bij de Alpha-cursus. Twijfel je wel eens over je persoonlijke geloof, over de kerk of over wie je wilt en kunt zijn in deze wereld? Stel al je vragen over het christelijke geloof en praat met andere deelnemers over deze interessante onderwerpen.

Alpha is voor iedereen. Je komt alleen of samen met iemand die je kent en ontmoet nieuwe mensen. We beginnen de avond met het samen eten van een maaltijd die voor ons wordt gemaakt. Daarna volgt er een inleiding over een bijbels thema en we praten hierover na in kleinere groepen. 

Waar en wanneer? Elke dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur in zaal 3 van de Ontmoetingskerk. We starten op 19 september 2023 en de laatste avond zal op 28 november 2023 zijn. In de herfstvakantie is er geen Alpha.

Het Alpha-'weekend' staat gepland van vrijdagavond 10 november t/m zaterdagmiddag 11 november op een mooie locatie buiten Rijssen.

Voor meer informatie kan je kijken op de site van Alpha Nederland: http://www.alpha-cursus.nl

Verdere berichten over onze Alpha cursus komen in Ons Kontakt , op de Facebookpagina en de Instagram pagina van de kerk.
Je kan je opgeven via alpha@ontmoetingskerkrijssen.nl of contact opnemen met een van de teamleden.