Boomkamp 4

7461 AX Rijssen

Ontmoetingskerk Rijssen

Contact

Neem contact op met:

Start jeugdwerk 2019-2020

Het jongerenwerk staat op het punt te beginnen. In dit bericht de belangrijkste informatie.  Youth Together | 12-15 jaar Voor de 12-15 jarigen zal er weer Youth Together zijn op de zondagavond in pand 11 en de ontmoetingskerk. Alle brugklassers hebben een uitnodiging in de brievenbus gekregen. Alle andere jongeren hebben de informatie in de app van vorig jaar. We verwachten alle jongeren van vorig jaar terug. Jongeren die voor het eerst komen kunnen zich opgeven via het aanmeldformulier. Heb je...

6 oktober 2019

Digitaal collecteren in onze kerk

Misschien heb je het al wel gelezen in Ons Kontakt: wij willen gaan starten met digitaal collecteren via een handige app, Givt. In de kerk kun je door middel van een chip in de collectezak je gift geven. Ook als je de kerkdienst thuis meebeleeft kun je via de app geld geven. Dit is een aanvulling op de collectebonnen en contant geld. Meer informatie over hoe dit in z'n werk gaat en wanneer we gaan starten volgt binnenkort!

2 oktober 2019

Kom in de Kring 29 september

Het thema: ‘Jezus is de goede Herder ’ In deze dienst willen we jou gaan vertellen over de goede Herder Jezus. Kennen jullie het verhaal al? Dit is een erg mooi verhaal over een schaapje dat is weggelopen van Jezus. Maar Jezus houdt zo veel van het schaapje dat Hij op zoek gaat. Zou het goedkomen, denk je? In de Kom in de Kringdienst gaan we het verhaal verder vertellen! Op deze website is een mooi masker van een schaapje te vinden. Deze kan je uitknippen en versieren en dan meenemen naar...

24 september 2019

1 Petrus 3:18

Ook Christus immers heeft, terwijl hij zelf rechtvaardig was, geleden voor de zonden van onrechtvaardigen, voor eens en altijd, om u zo bij God te brengen. Naar het lichaam werd hij gedood maar naar de geest tot leven gewekt.

Wat zeggen onze leden
over het geloof en onze kerk

Kerk TV

Op de website kunt u de zondagdienst elke week terug zien en ook van eerdere weken. Klik hier voor de kerk TV en het archief.

Ons Kontakt

Het mededelingenblad van onze kerk draagt de naam "Ons Kontakt". Hierin worden hoofdzakelijk gegevens vermeld aangaande ons kerkelijk leven. Het verschijnt om de 14 dagen, met uitzondering van de zomervakantie. Klik hier voor meer informatie.

Zendingswerk

U kunt onze zendingsprojecten online volgen. Lees over de verhalen van de mensen uit onze gemeente in het buitenland. Volg hun belevenissen en blijf op de hoogte. Klik hier voor meer informatie.