Uitnodiging jaaropening kerken en scholen

Op 28 augstus willen we samen met alle christelijke scholen en kerken van Rijssen samenkomen op het schooljaar op bijzondere wijze te openen.  In een laagdrempelig programma van maximaal een uur willen we kijken naar waarde(n)vol onderwijs.  Een bijzonder samen zijn met leerkrachten, leraren, kerken, ouders en kinderen.    Klik hier voor meer informatie en de uitnodging.   Graag tot dan! 

2 augustus 2019

CONNECT: Steek je handen uit de mouwen

CONNECT: 12 oktober 09:00-13:00 Ontdek hoe goed het is om met een groep gemeenteleden anderen te helpen.  Heel praktisch Gods liefde laten zien aan mensen die het echt nodig hebben, in samenwerking met andere kerken en welzijnsorganisaties in Rijssen-Holten. Dat is CONNECT. Doe mee! Geef je met een groep van ongeveer 4 tot 8 personen op bij de contactpersoon van onze Ontmoetingskerk: Jorrit Beltman, connect@ontmoetingskerkrijssen.nl. Voor meer informatie...

7 juli 2019

Kom in de Kringdienst 7 juli

Kom in de Kring: ‘De Toren van Babel ’    Gaan jullie over een paar weken op vakantie of blijf je lekker thuis?   En ga je dan in Nederland op vakantie of ga je naar een vreemd land waar ze een andere taal spreken? Weten jullie eigenlijk waarom er ook andere talen zijn?   In de Kom in de Kringdienst  van 7 juli gaan we kijken en luisteren hoe het komt dat er ook andere talen worden gesproken.   De kinderen van 3 tot en met 6 jaar...

29 juni 2019

1 Johannes 4:9-10

En hierin is Gods liefde ons geopenbaard: God heeft zijn enige Zoon in de wereld gezonden, opdat we door hem zouden leven. Het wezenlijke van de liefde is niet dat wij God hebben liefgehad, maar dat hij ons heeft liefgehad en zijn Zoon heeft gezonden om verzoening te brengen voor onze zonden.

Wat zeggen onze leden
over het geloof en onze kerk

Kerk TV

Op de website kunt u de zondagdienst elke week terug zien en ook van eerdere weken. Klik hier voor de kerk TV en het archief.

Ons Kontakt

Het mededelingenblad van onze kerk draagt de naam "Ons Kontakt". Hierin worden hoofdzakelijk gegevens vermeld aangaande ons kerkelijk leven. Het verschijnt om de 14 dagen, met uitzondering van de zomervakantie. Klik hier voor meer informatie.

Zendingswerk

U kunt onze zendingsprojecten online volgen. Lees over de verhalen van de mensen uit onze gemeente in het buitenland. Volg hun belevenissen en blijf op de hoogte. Klik hier voor meer informatie.