Fotoboek Ontmoetingskerk

Welke souvenir neem jij mee van vakantie?

De vakantie in Friesland is bijna ten einde en vandaag hebben we besloten om in Hindelopen souvenirtjes voor vrienden en familie te kopen.  Shoppen voor een souvenir De meiden hebben het vakantie geld nog onaangeroerd in hun portemonneetjes zitten dus vandaag moet er geshopt worden. We besluiten dit op traditionele Friese wijze te doen, namelijk met de boot! Hoe leuk is dat met zn vijven en met hond opgevouwen in een klein bootje op weg naar Hindelopen. Alleen dat is al een avontuur! Eenmaal...

14 september 2018

Dit jaar geen Alpha cursus

Als Alpha-team hebben we besloten om dit jaar geen Alpha-cursus te geven.  Het doel voor dit jaar van ons is te “bouwen” aan ons team. Samen met een aantal nieuwe teamleden proberen de neuzen dezelfde kant op te krijgen en onszelf nog beter toe te rusten.  Begin 2020 hopen wij met een frisse blik, nieuwe kennis en een compleet team weer voor jullie klaar te staan.

13 september 2018

Studiedag School en Kerk

Op woensdag 10 oktober organiseert de commissie school en kerk een Studiemiddag voor jeugdwerkers en leraren van de kerken en scholen uit Rijssen en Wierden. Ruim 350 mensen die zich inzetten voor het christelijk onderwijs van kinderen en jongeren zullen op woensdagmiddag 10 oktober bij elkaar komen om 100 jaar Christelijk onderwijs te vieren.  We komen samen om te ontmoeten en ervaringen te delen. Elkaar inspireren in het christelijk onderwijs. We hebben verschillende binnen- en buiten...

12 september 2018

2 Timoteus 3:16-17

Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust.

Wat zeggen onze leden
over het geloof en onze kerk

Kerk TV

Op de website kunt u de zondagdienst elke week terug zien en ook van eerdere weken. Klik hier voor de kerk TV en het archief.

Ons Kontakt

Het mededelingenblad van onze kerk draagt de naam "Ons Kontakt". Hierin worden hoofdzakelijk gegevens vermeld aangaande ons kerkelijk leven. Het verschijnt om de 14 dagen, met uitzondering van de zomervakantie. Klik hier voor meer informatie.

Zendingswerk

U kunt onze zendingsprojecten online volgen. Lees over de verhalen van de mensen uit onze gemeente in het buitenland. Volg hun belevenissen en blijf op de hoogte. Klik hier voor meer informatie.