Commissie: Youth

Youth together is er voor alle jongeren van het voortgezet onderwijs. In de zondagavonden staat centraal dat we elkaar ontmoeten en vriendschappen opbouwen rondom Gods Woord. Vanuit onze 3 eenheid gaan we samen ontdekken wat dat voor ons allemaal betekent: God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest.  

We zien elkaar regelmatig (elke maand) op zondagavond. 

 

Verschillende groepen

Als er genoeg vrijwilligers zijn delen we de jongeren in in drie leeftijdsgroepen:

  1. Klas 1 V.O (nieuw) 

  1. Klas 2 en 3 V.O (tweede jaar Youth) 

  1. Klas 4 en 5 V.O. (derde jaar Youth)

Elke groep heeft een eigen programma. Voor de jongeren uit klas 1 is dit de basis van het geloof: Vertrouwen, Bidden, Bijbellezen en de Heilige geest. Voor de Jongen uit klas 2 en 3 zal het tweede jaar Youth een vervolg zijn op het eerste jaar. De onderwerpen van het eerste jaar komen opnieuw aanbod maar nu wordt er verder op ingegaan. 

De jongeren uit klas 4 en 5 gaan aan de slag met andere onderwerpen waarbij doen voorop staat. Je talenten niet alleen ontdekken maar ook inzetten. Lees hier meer over de 16+ groep. 

Begeleiding

Alle groepen worden begeleidt door mensen uit onze kerk. De jongeren gaan in kleine groepjes met twee begeleiders aan de slag. Hierdoor ontstaan prachtige gesprekken en worden vriendschappen rondom geloof opgebouwd. We zijn altijd opzoek naar meer begeleiding. Dus vind je het leuk om met jongeren aan de slag te gaan met het geloof en het opbouwen van relaties? Neem dan contact op via bovenstaande mailadres. 

Vragen?

Dan kun je je richten tot de contactpersoon van de Youth Together. Mark Nijkamp