Bijbel, Bier en BBQ...

BIJBEL BIER & BBQ

Een ding is zeker; BBB doet stof opwaaien! Er zijn mannen die vinden dat deze 3 onderwerpen mijlenver van elkaar afstaan. Er zijn mannen die het een gouden combinatie vinden. Wat je mening ook mag zijn, hij komt eraan: Bijbel Bier & Bbq 2017.

BBB wordt georganiseerd door 5 enthousiaste mannen die elkaar kennen via de Ontmoetingskerk. De organisatie staat echter wel volledig op zichzelf en is niet verbonden aan een kerk. Zo willen we laagdrempelig blijven en willen we duidelijk maken dat elke man welkom is. BBB staat voor een gezellige tijd vol sport, muziek en ontspanning. Mannen die van speciaal bier houden, een goed stuk vlees kunnen waarderen en niet bang zijn voor een beetje diepgang vinden zeker hun plek.

Op zaterdag 17 juni vindt BBB 2017 plaats aan de Scholendijk 17 in Elsen. Het begint om 16.00 uur en is afgelopen om 22.00 uur. De toegang bedraagt € 27,50, met daarbij inbegrepen de koffie, een smakelijke barbecue, sportieve activiteiten, live muziek, uitdagende pitchers en enkele consumptiemunten. Uiteraard kun je op de dag zelf munten bijkopen om meer bieren te proeven bij de lokale brouwers van Pochpoater (uit Elsen) en de jonge Rijssense brouwers van Ryzz Brew. Wij zorgen ook voor voldoende fris, radler en wijn.

We zijn blij en trots dat we ons eigen bier gebrouwen hebben met de heren van Ryzz Brew; het lijkt een prachtig biertje te worden dat binnenkort gebotteld wordt en alleen tijdens 17 juni verkrijgbaar is van zowel het vat als de fles. Inmiddels is ook bekend dat ds. Sander Ris een korte Hagepreek zal verzorgen. De sportieve activiteiten houden we nog even geheim maar dit zal zeker zo spectaculair zijn als vorig jaar! De mooie mix van ‘mannendingen’ blijft zeker gewaarborgd.

Het is goed om te weten dat het aantal kaarten beperkt is. Wie betaalt is binnen en op = op. Ben je 21 jaar of ouder en spreekt Bijbel Bier & Bbq je aan? Mobiliseer vriend en vijand en verenig je tijdens BBB! Wil je met je bedrijf sponsor van ons evenement worden, dan graag! Hoe meer sponsoren, hoe beter we het programma neer kunnen zetten. Opgave als deelnemer of sponsor kan via www.bijbelbierbbq.com en voor vragen mail je naar bijbelbierbbq@gmail.com. Wil je op de hoogte blijven, op onze Facebook pagina verschijnen met regelmaat updates.

Namens de organisatie:

Leon ter Harmsel, Arjan Assink, Chris Veurink, Erik ter Steege en

Wim van Wingerden: Proost!


Naar het nieuwsoverzicht