Kom naar ons open huis voor Israel!

Wij hebben al jaren een vijgenboom. Toen die te groot werd hebben wij die flink gesnoeid. Daarna is hij verplaatst naar een plaats achter ons huis. Hij gaf altijd veel vrucht. Maar in het vroege voorjaar 2018 is hij bevroren. De takken hebben geen vruchten en geen bladeren.

Hij leek dood te zijn. Maar wat is geschied.

page9image1784576Aan de voet van de boom is te zien, dat hij toch uitloopt. Dat levert heel veel stekken op. Wij hebben deze stekken opgepot, het worden al hele planten.

 

 

Kom naar ons open huis

Tijdens het open huis dat wij D.V. houden op het adres Lindenlaan 5 op woensdag 27 juni 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur, willen wij deze stekplanten graag verkopen ten bate van ons werk voor Israël. Wij willen graag doorgaan met de verkoop van producten uit Israël.

 

Wat verkopen we?

Wij verkopen onder meer handdoeken, zeep, cosmetica, wijn en nog veel meer. Bent u nog nooit bij ons thuis geweest, u bent van harte welkom. De koffie/thee staat altijd klaar. Wij willen graag gesteund worden door de leden van onze gemeente. En wees ervan overtuigd, dat niets aan de strijkstok blijft hangen, maar dat de netto opbrengst van al onze verkopen wordt besteed voor projecten in Israël. Dat kan zijn voor bejaarden, voor Holocaustslachtoffers, voor hongerige mensen (voedselbank/gaarkeuken, voor educatie, voor kinderen in de knel en nog veel meer.) Als u niet in de gelegenheid bent ons open huis te bezoeken, is het ook mogelijk ons financieel te ondersteunen. U kunt dat doen door een bijdrage over te maken op IBAN: NL31 INGB 0000 091515 van Com Inzameling Hulpgoederen voor Israël etc. Rijssen.

Met een vriendelijke groet en een hartelijk Shalom voor u allen,
Stichting CIHI, namens deze, Jan en Riek Schelhaas/Marco Ephraïm


Naar het nieuwsoverzicht