Denktanks Jeugd- en kinderwerk

Als coaches en coördinator van de werkgroep jeugd zijn wij bezig met het bepalen van het beleidsplan van al het jeugd- en kinderwerk. Voor 2020 en verder. 

We maken aan de hand van het beleidsplan van de Ontmoetingskerk Rijssen een plan die de visie, algemene lijn en structuur van ons jeugdwerk moet omvatten . Om dit te kunnen doen zijn we veelvuldig in gesprek met de jeugdwerkers en kinderwerkers in onze kerk. Maar we zijn ook benieuwd wat andere mensen vinden van het jeugdwerk in onze kerk. 

Lang verhaal kort; we werken vanuit een gedeelde visie samen aan de inhoud tijdens de denktanks,

Om zoveel mogelijk informatie te verzamelen hebben we denktanks georganiseerd. En we nodigen iedereen uit om deze denktankavonden te bezoeken. 

Praktische informatie

We hebben het jeugdwerk opgesplitst in kinderwerk (0-12) en jeugdwerk (12+). Per groep hebben we 3 denktankavonden gepland. Dit is een cyclus waarbij het mooi is als u elke avond aanwezig bent maar ook gerust 1 of 2 avonden kunt bezoeken. 

Wanneer?

Jeugdwerk Kinderwerk
zondag 12 mei  donderdag 13 juni
zondag 26 mei donderdag 20 juni
zondag 2 juni donderdag 27 juni

Hoelaat ?

Alle avonden beginnen om 20.00 uur en zullen om uiterlijk 22.00 uur afgelopen zijn. De zondagavonden zijn in Pand 11, de donderdagen zijn in onze kerk.  

Voor wie?

Iedereen is een of meerdere avonden welkom. Vooral voor kind- en jeugdwerkers, kerkenraadsleden, ouders en jongeren zullen dit waardevolle avonden zijn. 

Wat gaan we precies doen?

In de drie avonden gaan we onder leiding van jeugdwerker Daniel Kofferman van Youth for Christ het kinderwerk dan wel jeugdwerk doorlichten. We bepalen samen in een co-creatief proces met betrokkenen de gewenste situatie en hoe die verschilt van de huidige. We werken aan de hand van een gedeelde visie en bepalen zo met z'n allen welke stappen er gezet moeten worden om het jeugdwerk of kinderewerk te versterken. 

Meer informatie of vragen?

Neem contact op met Lian Meulenkolk, Jenet Nijkamp of Sander Ris. 

Deel de uitnodiging. 

Alle informatie is ook te vinden in onze uitnodiging. Deze vind je op onze facebookpagina en hieronder. Deel de uitnodiging gerust en kom samen naar de denktanks! Graag tot dan. 

 


Naar het nieuwsoverzicht