Naar welke avond ga jij dit seizoen?

Met veel enthousiasme willen we u/jou alvast een inkijkje geven in het programma van de commissie Gemeentepastoraat voor het nieuwe seizoen! We hebben ons best gedaan om een zo gevarieerd mogelijk programma te maken zodat het voor iedereen mogelijk is om activiteiten te vinden die aanspreken.

Wat staat er op de agenda voor oktober?

Dinsdag 15 oktober een thema-avond met als onderwerp: Gelukkig ben je als...................
Rita van Herk onze nieuwe kerkelijk werker neemt ons mee in de zoektocht naar geluk aan de hand van de Zaligsprekingen.

Vrijdag 18 oktober een spetterend cabaret met “Tim Zingt”
Een heerlijk avondje “uit” voor de hele gemeente rond een fantastischcabaret! Tim Zingt weet jong en oud te boeien met een wervelende mix van muziek, raak en scherp cabaret, hilarische en mooie liedjes en eerlijke poëzie. Een avond met een lach en een traan die je niet wilt missen. Zelfs de prijs is een lachertje: 5 euro incl. koffie of thee. We zijn deze avond te gast in de Open Hof omdat deze locatie zich beter leent voor dit theater.
Neem ook gerust iemand mee, deze activiteit leent zich daar goed voor!

Dinsdag 29 oktober: “Er is leven voor de dood”
Een thema-avond om met: Piet Schelling, de schrijver van een nieuw verschenen boek: “denkend aan de dood, kom ik tot leven”, na te denkenover het levenseinde. Het besef van het einde prikkelt hem om naar zijn leven te kijken. Er is volop gelegenheid om met hem en elkaar in gesprek te gaan.

En de Gemeente Groei Groepen?

Daar hebben we een nieuw thema voor bedacht: “Dit is Mijn Lichaam”.
Sommigen van u hebben al jaren goede ervaringen met een groeigroep, anderen aarzelen misschien of dit iets voor hen is om mee te gaan doen.
Dan is dit een mooie gelegenheid om aan te haken, want we gaan de GGG opnieuw opstarten en indelen en toerusten voor een mooi seizoen, waarin wesamen willen ontdekken hoe God de kerk: “Mijn Lichaam” wil gebruiken indeze tijd.

Ben jij er bij?

Geef je dan op via www.ontmoetingskerkrijssen.nl/aanmelden. En kijk welke avonden er nog meer zijn. 

We hopen op een goed en gezegend seizoen, waarin we God en elkaar zullen“ontmoeten” in onze gemeente!


Naar het nieuwsoverzicht