Volg zondag 22 maart online onze kerkdienst, om 10 uur

De afgelopen week zijn we met een team druk bezig geweest om op een goede manier invulling te geven aan de dienst op zondag. We merken dat veel gemeenteleden toch behoefte hebben aan een dienst vanuit onze kerk. Helaas is het niet mogelijk om mensen bij de dienst aanwezig te laten zijn, maar we hebben een goede oplossing gevonden.

Kijk live de uitzending mee om 10 uur

Je kunt de uitzending live meekijken via deze link. Dominee Zijl gaat de dienst voor en we kunnen alle liederen via YouTube meezingen. Ook is er gewoon een collecte, die je via Givt kunt doen. De schriftlezing is uit 2 Kronieken 20 vers 13 t/m 17 en Filipenzen 4 vers 4 t/m 9. Mocht je op dat moment niet in de gelegenheid zijn, dan kun je de dienst natuurlijk ook terugkijken. 

Kindernevendienst

Voor de kinderen die normaal naar de kindernevendienst gaan, hebben we een mooi werkblad gemaakt. Deze kun je downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

De dienst begint om 10 uur, dus schakel vanaf dat moment live in via onze website. Ben jij erbij? We zijn benieuwd hoe jullie deze manier van samenzijn in deze bijzondere tijd ervaren. Laten we elkaar niet uit het oog verliezen!

Als aanvangslied zingen we Opwekking 407, zing jij vast mee? 


Naar het nieuwsoverzicht