Sing Inn zondagavond 12 april

Aanstaande zondagavond 12 april wordt er om 20.00 uur een interkerkelijke Sing Inn uitgezonden vanuit onze Ontmoetingskerk die te volgen is via deze link. De Sing Inns worden al een tijdje georganiseerd in onze stad en in grote aantallen bezocht door onder meer gemeenteleden uit de Hervormde Gemeente en Ontmoetingskerk. 

De Sing Inn dreigde door de maatregelen rondom het coronavirus niet door te gaan. Als kerkenraad willen we graag een helpende hand toesteken door ons kerkgebouw te openen. De Sing Inn kan daardoor uitgezonden worden als mediadienst. 

Tijdens de Sing Inn zal er gezongen worden uit de Opwekkingsbundel. De teksten worden niet op de beamer getoond. Muziek wordt verzorgd door een pianist en zanger van het Sing Inn combo. Dominee Sander Ris verzorgt samen met John Eertink een korte bijdrage.

Als kerkenraad zijn we dankbaar dat er, ook in deze spannende tijden, bruggen worden gebouwd tussen verschillende kerken. Tot nu toe worden onze mediadiensten zeer enthousiast ontvangen en wordt er gevraagd naar meer online vieringen. Tijdens de Sing Inn gelden dezelfde maatregelen met betrekking tot het coronavirus als in andere mediadiensten. Op deze manier hopen we als Ontmoetingskerk een belangrijk initiatief te ondersteunen.

Zing je zondagavond mee? De liederen vind je hier!


Naar het nieuwsoverzicht