Online kerkdienst zondag 31 mei

Het is Eerste Pinksterdag, we mogen vieren dat we de Heilige Geest ontvangen! Je bent van harte welkom om dit feest te vieren tijdens de online kerkdienst om 10.00 uur. Dominee Ris zal tijdens deze dienst voorgaan. Je kijkt de dienst hier.

Kindernevendienst

De Kindernevendienst heeft weer een mooie hand-out gemaakt. Deze week gaat het over hoe je anders kunt leven door de Geest. Je kunt de hand-out weer downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken:

Collecte

De eerste collecte is deze week bestemd voor de christenen in Marokko, een doel van Kerk in Actie. In Marokko is het niet toegestaan om christen te zijn, behalve voor niet-Marokkanen. Steeds meer migranten willen via de woestijn en Marokko Europa bereiken, maar stranden in dit Noord-Afrikaanse land. Velen zijn christen en er komen ook steeds meer christenen uit andere Afrikaanse landen in Marokko studeren. Hierdoor groeit de kerk in Marokko. In Rabat is een theologisch centrum dat predikanten opleidt. Er is veel aandacht voor de dialoog tussen verschillende religies en culturen en ze bieden hulp aan gestrande migranten die, vaak slachtoffer van mensenhandel, getraumatiseerd en totaal berooid zijn. De tweede collecte is bestemd voor het onderhoud kerkelijke gebouwen. Je kunt zoals altijd geven via de Givt app of door je gift over te maken.

Fijne pinksteren!


Naar het nieuwsoverzicht