Kerstwens opdracht Kerstavond 24 december - Kom in de kring

Hallo Allemaal!

Zoals jullie misschien al wel in de wandelgangen gehoord hebben, zijn wij druk bezig om iets geweldigs neer te zetten op kerstavond voor de Kom in de Kring kinderen! Nu gaat het allemaal veel groter worden dan alleen een Kom in de Kring dienst en zal deze avond ook fantastisch zijn voor alle papa's, mama's, opa's, oma's, broers en zussen natuurlijk!

De kinderen die behoren tot de Kom in de Kring diensten ontvangen binnenkort persoonlijk een uitnodiging van ons! Vanaf 2 december zal ook op deze website en op social media meer informatie te vinden zijn, over wat er op kerstavond gepland staat.
In de persoonlijke uitnodiging van de kinderen zit ook altijd een knutselwerkje, dat zal ook dit keer het geval zijn.

Maar omdat we GROOT gaan uitpakken, zullen op kerstavond ongetwijfeld ook mensen mee doen die geen persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wij willen jullie de mogelijkheid geven om toch volledig mee te doen. De opdracht is namelijk om onderstaande kerstbal mooi te versieren en er een kerstwens op te schrijven. Dit werkje mag je dan meenemen op kerstavond, op de avond zelf volgt dan wel wat er mee gaat gebeuren!

Kortom, houdt de website en social media goed in de gaten!

Hopelijk tot snel allemaal


Naar het nieuwsoverzicht