Online kerkdiensten rondom Oud & Nieuw

Het eind van het jaar is alweer bijna aangebroken. Een jaar waarin veel gebeurd is, en wat we ons waarschijnlijk nog lang zullen herinneren. Zoals altijd is er op oudjaarsavond een dienst. Zondag 3 januari zijn er weer twee diensten. Ook deze diensten zijn alleen online te volgen, aangezien er geen gemeenteleden in de kerk aanwezig mogen zijn in verband met de aangescherpte corona-maatregelen.

Oudjaarsdag 31 december

Om 17.00 uur kun je 2020 afsluiten met dominee Zijl. De eerste collecte tijdens deze dienst is bestemd voor het eigen werk van de diaconie. De tweede collecte is voor het onderhoud kerkelijke gebouwen.

Oudejaarsdienst

Zondag 3 januari

Deze zondag zullen de nieuwe ambtsdragers bevestigd worden. Helaas niet in een volle kerk zoals we gewend zijn, maar je bent van harte uitgenodigd om de dienst online te volgen en hen op die manier kracht toe te wensen. Daarnaast zullen ook een aantal ambtsdragers afscheid nemen. Hen willen we uiteraard bedanken voor al het belangrijke werk dat we hebben gedaan. De ochtenddienst begint om 10.00 uur en zal worden voorgegaan door dominee Zijl. De kindernevendienst heeft weer gezorgd voor een leuke hand-out, deze kun je hier downloaden. 's Avonds is er ook nog een dienst. Deze dienst begint om 19.00 uur en wordt geleid door mevrouw Venema-van den Berg. De eerste collecte tijdens deze diensten is bestemd voor het eigen werk van de diaconie, de tweede collecte is voor het onderhoud kerkelijke gebouwen.

Ochtenddienst

Avonddienst

 

Een fijne jaarwisseling en een gezegend, gelukkig en gezond 2021 gewenst!


Naar het nieuwsoverzicht