De Stille Week en Pasen. Viert u mee? een overzicht van de erediensten in onze Ontmoetingskerk.

De diensten in de onze Ontmoetingskerk in de Stille Week en op Eerste Paasdag

Van harte welkom bij de vieringen in de Stille Week en op eerste Paasdag! Graag delen we deze bijzondere momenten met u en jou. Een kleine commissie heeft deze diensten voorbereid. Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er een paar kleine wijzigingen. Zo willen we dit jaar de samenkomst op Stille Zaterdag later op de avond vieren (22.00u). Op Goede Vrijdag zal er voor het eerst kindernevendienst zijn. Op Witte Donderdag vieren we het avondmaal in een kring in de nevenruimte. Dat deden we vorig jaar voor het eerst, en de reacties geven aan dat we daarmee een goede richting zijn ingeslagen. Er zal op eerste Paasdag geen avonddienst zijn.

Toda verleent muzikale medewerking op Goede Vrijdag. Dankbaar zijn we voor het enthousiasme en de inzet van ‘op Maat’ in beide diensten op eerste Paasdag. En kinderkoor Kleurrijk doet mee aan de dienst om 11.00u op Eerste Paasdag!

Tijdens de morgendienst om 9.00u op eerste Paasdag willen 9 jonge mensen in ons midden hun geloof belijden. Nog een reden voor dankbaarheid. We trokken een seizoen lang met elkaar op, en ronden dat nu graag feestelijk af. Hoe bijzonder is dat!

Viert u / vier jij met ons mee?

Hieronder treft u een overzicht aan van de diensten.

Ds. Egbert Egberts

 

Witte Donderdag, 28 maart, 19.30u. In deze dienst vieren we het heilig Avondmaal. Net als vorig jaar willen we dat doen in een kringviering.

Goede Vrijdag, 29 maart, 19.30u. aan deze dienst zal Toda meewerken. Dit jaar zal er ook kindernevendienst zijn, 1 groep voor alle leeftijden. Dat was voorgaande jaren niet het geval.

Stille Zaterdag, 30 maart, 22.00u. Let u op de aanvangstijd! Dit zal een kort avondgebed zijn (Paaswake), enigszins in de sfeer van de Taizédienst die we onlangs vierden.

Eerste Paasdag. 9.00u: in deze feestelijke dienst zullen 9 jonge mensen belijdenis van hun geloof willen afleggen. M.m.v. ‘Op Maat’. 11.00u: deze dienst zal wat meer gericht zijn op kinderen (maar geen ‘kinderdienst’). M.m.v. ‘Op Maat’ en kinderkoor Kleurrijk. In beide morgendiensten op Eerste Paasdag sluiten we aan bij het project van de kindernevendiensten dat we in de 40 dagen volgden en zullen er kindernevendiensten zijn.


Naar het nieuwsoverzicht