Commissie: Living Together Course

Living Together Course

E-mail: livingtogether@ontmoetingskerkrijssen.nl

Je staat op het punt te gaan trouwen of samen te wonen. Of je bent al enkele jaren samen en je wilt een paar avonden stilstaan bij jullie relatie en deze wellicht verdiepen.  Dan zijn de Living Together Course avonden een mooie gelegenheid om je relatie een boost te geven.

Op deze avonden ga je met je partner in gesprek over datgene wat jij en je partner belangrijk vinden in jullie relatie. Waarin verschil je en waarin zitten de overeenkomsten? Je leert elkaars verschillen te erkennen en te waarderen en een goede basis te leggen voor (het behoud van) een goede relatie.

De cursus bestaat uit vier avonden in het najaar waarvan op laatste avond met de andere deelnemers samen wordt gegeten. Na het eten ga je in gesprek met je partner.

Op de avond zullen verschillende stellen meedoen, maar je gaat alleen met je eigen partner in gesprek.

Wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar livingtogether@ontmoetingskerkrijssen.nl.

 

Vijf redenen om mee te doen met de Living Together Course

Reden 1: Een leuk uitje

Deze cursus is een leuk en ontspannen uitje voor twee. Het is een dynamisch geheel van gezellig samen eten, herkenbare ervaringen van cursusleiders, praktische lessen uit de Bijbel, afgewisseld met oefeningen en vragen die je met z’n tweeën bespreekt.

Reden 2: Investeren in je relatie

De meesten van ons hebben het druk. Hoe vaak zie je elkaar nog als partners om samen kwaliteitstijd te hebben? Hier heb je vier avonden de tijd om je relatie te verdiepen.

Reden 3: Je doet het samen

Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je hebt alle ruimte om de tijd voor elkaar te nemen. Elke bijeenkomst levert eyeopeners en onderlinge herkenning op.

Reden 4: Toegankelijk en praktisch

De Living Together Course pakt de essentiële onderwerpen van je relatie op. De cursus draait niet om spannende thema’s heen, maar is ook geen zware kost: de onderwerpen worden op een toegankelijke en praktische manier gebracht.

Reden 5: Voorkomen is beter dan genezen

Waar meer dan een derde van de huwelijken in een scheiding eindigt, is voorkomen beter dan genezen. Deze cursus helpt je om samen meer grip te krijgen op je relatie en eerlijk te praten over dingen waar je samen tegen aanloopt.